Rommel gezocht! 14 mei 2024, parkeerplaats De Rank

En dat bedoelen we zo breed mogelijk.

Wij, de Rommelmarkt van PG de Rank in Nieuw-Vennep, misschien wel de grootste en gezelligste rommelmarkt van Haarlemmermeer, zijn op zoek naar al uw overtollige apparatuur, huisraad, boeken, speelgoed, servies, kleding en (andere) gebruiksvoorwerpen (uiteraard schoon en niet defect!).

Maar ook naar die leuke hebbedingetjes die u ooit meenam van een vakantie maar waar u niets meer mee doet.

Ieder jaar, en nu – in 2024 – al voor de 32e keer, vindt de Rommelmarkt plaats in november, in en rondom de gebouwen van PG de Rank, Eugénie Prévinaireweg 14 in Nieuw-Vennep. 

Dit jaar zal dat gebeuren op vrijdagavond 8 en zaterdag 9 november.

Maar voordat het zover is, zijn we al druk bezig om alle ‘rommel’ te verzamelen, te controleren en te sorteren. Daarbij vinden we soms artikelen die de moeite waard zijn om te fotograferen en op Marktplaats te zetten.  

Neem maar (weer) eens een kijkje op onze website www.rommelmarkt.nu

onder het kopje ‘Internetverkoop’ wat wij daar te koop aanbieden. Het zijn met name artikelen die op deze wijze voor onze kerk en de goede doelen vaak veel meer opbrengen dan tijdens de Rommelmarkt mogelijk zou zijn geweest. Misschien kunt u daar zelf óók al iets van uw gading vinden; een soort voorverkoop dus eigenlijk…

In vijf maanden tijd heeft dit nu al het formidabele bedrag van € 5200,00 opgeleverd! Een deel van dat bedrag, zo’n 1500 euro, is de opbrengst van de ‘rommel’ die voorheen steeds in de ‘kraakwagen’ van de Meerlanden belandde, na afloop van de Rommelmarkt. 

Als u dus spullen kwijt wilt die voor u mogelijk geen waarde meer hebben, en u daarmee een bijdrage wilt leveren aan het leukste ‘rommelfestijn van het jaar’ waarmee u ook nog eens diverse goede doelen steunt in binnen- en buitenland, bent u van harte welkom op de inzameldagen: 25 mei, 24 augustus en 12 oktober.

Steeds op zaterdagen tussen 09.00 en 11.00 uur op de parkeerplaats van de Rank.

Namens de Rommelmarktcommissie:

Hartelijk dank!