Caritas Mass Gospel Choir – One Day
BESTEL KAARTEN
zaterdag 15 juni 2024 – 15.30u
The Beach (Oosteinderweg 247 a, Aalsmeer)
zaterdag 15 juni 2024 – 20.15u
The Beach (Oosteinderweg 247 a, Aalsmeer)
Brandon Delagraentiss & Caritas Mass Gospel Choir – One Day
Laat je overweldigen door het Caritas Mass Gospel Choir, een internationale artiest uit de wereldtop en een muziekgenre vol historie, energie en verrassingen. Ga mee op weg met Caritas tijdens “One Day”!
Op “Day One” begint onze reis met de geboorte. Met elke ademhaling en elke hartslag bewegen we door het leven, op weg naar onze bestemming. Soms zijn de paden helder en duidelijk, maar soms zijn de wegen kronkelig en moeilijk begaanbaar. Het is de liefde die we delen, de vreugde die we voelen, en de hoop die ons leidt, die ons leven betekenis geeft en ons vertrouwen geeft in die ene dag: “One Day”.
De Noorse Kine Fossheim zou haar medewerking verlenen aan het concert. Helaas heeft zij, tot haar spijt, haar medewerking aan het concert moeten afzeggen vanwege privé omstandigheden.
Brandon Delagraentiss zal nu zijn medewerking verlenen aan het concert. Hij is een Amerikaanse zanger, presentator en coach. Bij het Nederlandse publiek is hij vooral bekend van de televisieprogramma’s ‘The Voice of Holland’ en ‘All Together Now’, maar ook van diverse andere televisieoptredens tv-commercials. Als acteur speelde hij ook in een aantal musicals.
Door het succes van eerdere producties zoals het ‘Jozef Oratorium’ is Interkerkelijk Koor Caritas al vele jaren een bekend begrip in de regio Aalsmeer. Onder leiding van Richard Schoonhoven van Moonyard Productions groeit het uit tot een 75-koppig swingend Mass Gospel Choir. Schoonhoven werkte samen met de oprichters van het Soweto Gospel Choir, het Oslo Gospel Choir, Shirley Hlahatse (The Lion King), Brian Doerksen, LZ7, Salvador en vele anderen. Onder begeleiding van een ervaren band zal het dak er gegarandeerd af gaan.
Reis mee langs het meest veelkleurige muziekgenre van het leven!
Zaterdag 15 juni 2024 -15.30 en 20:15 uur – Aalsmeer
The Beach, Oosteinderweg 247A, 1432 AT Aalsmeer
Jeugd t/m 16 jaar: € 17,50 (exclusief servicekosten)
Volwassenen: € 22,50 (exclusief servicekosten)

https://www.eventsforchrist.nl/event/brandon-delagraentiss-en-caritas