VERVALLEN – Een blijk van waardering: Vrijwilligersavond op 10 december

HELAAS

Vanwege de oplopende corona-besmettingen hebben we helaas moeten besluiten de vrijwilligersavond die gepland was op 10 december a.s. te annuleren!
Maar als de mogelijkheid er weer is gaan we aan de slag om een nieuwe avond te organiseren.
Namens het college van kerkrentmeesters, Okker de Kok

Het was al langer de bedoeling, maar Corona gooide roet in het eten: als bedankje aan alle vrijwilligers in onze kerk willen we graag een gezellige vrijwilligersavond organiseren. Gewoon om onze waardering te tonen voor de enorme inzet van iedereen vóór en achter de schermen. In de achter ons liggende periode hebben we op velen een extra beroep moeten doen. En gelukkig lukt het ons samen om de draad op te pakken en alle activiteiten weer op de rails te krijgen. Daar zijn we u allen heel dankbaar voor! 

Vervult u een rol in onze kerk, op welke manier dan ook? Dan nodigen wij u graag uit als gast op de vrijwilligersavond. U bent welkom op 10 december vanaf 19.30 uur in de kerk. Wij zorgen daar voor een hapje en een drankje, samen zorgen we voor de gezelligheid! 

Als u van de partij bent, wilt u zich dan voor 6 december aanmelden bij Okker de Kok (okkerdekok@gmail.com)? O ja, ter verhoging van de feestvreugde zijn we op zoek naar leuke anekdotes of herinneringen die u heeft aan het vrijwilligerswerk in de kerk. Als u die heeft, wilt u ze dan aan mij doorgeven? Tot ziens op 10 december! 

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Okker de Kok