Top2000 online Kerkdienst donderdag 30 december a.s.

Na het grote succes van de afgelopen 3 jaar organiseren we ook dit jaar weer de Top2000-kerkdienst!

De Top2000 staat boordevol mooie nummers over liefde, hoop en verdriet. Je eerste kus? De openingsdans tijdens je bruiloft? Een begrafenis? Elke keer als je dat lied hoort denk je weer even terug aan toen. 

Net als vorig jaar hebben wij ervoor gekozen om een onlinedienst te houden op donderdag 30 december 2021 van 19.00 uur tot 20.30 uur. Dus lekker nog bijkomen van de Kerstdagen en vlak voor de voorbereidingen voor Oudejaarsavond lekker op de bank kijken naar de Top2000 dienst! De dienst zal weer mooi (live) interviews en verrassingen bevatten!

Vind je het toch leuk de Top2000 dienst bij te wonen in de kerk en samen met ons als organisatie van de onlinedienst genieten onder het genot van koffie/thee en een oliebol, dan is dat mogelijk. Meld je dan uiterlijk 24 december a.s. aan op het e-mailadres top2000@pknrijsenhout.nl!

Heb jij een nummer wat verbonden is met een gebeurtenis in jouw leven en wil jij dat delen in de Top2000 dienst? Laat het ons dan weten op het e-mailadres top2000@pknrijsenhout.nl! Uit de aanmeldingen selecteren wij een aantal nummers en zullen wij het verhaal achter of bij de nummers door middel van een filmpje bij jouw thuis of op locatie komen filmen. De verhalen met de bijbehorende nummers zullen dan worden afgespeeld tijdens de onlinedienst.

Collecte

Als Top2000 organisatie hebben wij dit jaar gekozen om de opbrengst van de collecte te schenken aan Kerk in Actie Geef Licht! 

Een gammele tent. Extreme kou of juist de ondraaglijke hitte. Onveiligheid. Gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen, sanitaire voorzieningen. Maar misschien wel het ergst van alles: de uitzichtloosheid, het jarenlange, onzekere wachten. Dat is de realiteit waarin duizenden kinderen in Griekse vluchtelingenkampen opgroeien. Wij gunnen hen een beter leven! Daarom komen we in actie. Doe mee! Geef licht aan vluchtelingenkinderen in Griekenland.

Mogen wij op uw gift rekenen? Overmaken mag op het rekeningnummer NL09RABO0373727992 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Rijsenhout o.v.v. Top2000 dienst/Kerk in Actie Geef Licht!

Wij kijken weer heel erg uit naar deze dienst en hopen er samen met jullie weer iets moois van te maken!

De Top2000 commissie: Gertjan, Marian, Gonja, Huub, Hilde, Corné, Robin Paul, André en Cees