Dichtbundel “EN ER WAS LICHT”

En er was licht…

Na heel veel jaren schrijven van gedichten voor allerlei gelegenheden, is hij er dan: mijn eerste, in eigen beheer uitgegeven bundeltje met de toepasselijke titel: “En er was licht”.  

Veel gemeenteleden hebben me in de loop der jaren gevraagd wanneer ik nu eindelijk eens zou komen met een eigen boekje en nu heb ik eindelijk de koe bij de horens gevat en een bloemlezing uitgezocht van gedichten voor allerlei gelegenheden of om zo maar eens open te slaan en ter bemoediging of tot troost een gedicht te lezen. Uiteraard mochten mijn tekeningen ook niet ontbreken en ik denk dat ik trots mag zeggen dat het een mooi bundeltje is geworden, dat zijn weg al naar verschillende mensen binnen en buiten de kerk heeft weten te vinden.

Ik heb ter inzage twee boekjes in de kerk neergelegd. U kunt het boekje bestellen via alle boekhandels, via mij of via bv. Bol.com. Het kost 19,95 (een richtprijs in overleg met de uitgever) en heeft ISBN-nummer 9789464656848. 

Ik hoop er veel mensen een plezier mee te doen en wie weet, ik blijf schrijven en tekenen, dus als er vraag naar is, dan kunnen er zomaar meer bundels volgen. Misschien een leuk cadeautje ter bemoediging?

https://www.bol.com/nl/nl/p/en-er-was-licht/9300000126637742/?bltgh=umN6yDmfYJAbkHrerXVKYA.hx03oti44bKTIo5dguJHWg_0_8.12.ProductTitle