DE KERK BEGINT WEER!!!

Zondag 19 september is het Startzondag. De zondag dat we het nieuwe seizoen starten met een nieuw jaarthema: “Van u is de toekomst”.

Het thema ‘Van U is de toekomst’ staat niet alleen op startzondag, maar het hele seizoen centraal. Binnen dit jaarthema worden gedurende het jaar verschillende invalshoeken belicht. Zo staat tijdens startzondag het ‘Onze Vader’ en dan met name de zin ‘Uw koninkrijk kome’ centraal. 

Ook deze Startzondag zullen wij op een goede en gezellige wijze met elkaar starten en zal er tijdens de dienst een ontbijtje worden geserveerd. Want starten met een lege maag……..dat kan natuurlijk niet!

Met een klein groepje bereiden wij op dit moment enthousiast de dienst voor, maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken!

Ten eerste zoeken wij hulp bij het smeren van de broodjes en krentenbollen voor het ontbijt op zondagochtend. Vele handen maken tenslotte licht werk!

En daarnaast zoeken wij ook weer vertrouwde maar misschien ook nieuwe bakkers en baksters voor heerlijke cake, muffins, taarten etc. dei zondag voor de dienst afgegeven kunnen worden, zodat wij na de dienst bij de koffie iets lekkers kunnen serveren!

Meedoen?! Meld je dan aan bij Gertjan v/d Veen op vander.veen@hccnet.nl en vergeet u zich niet aan te melden voor deze dienst bij Petra Bart (petra@familiebart.nl) want het zou jammer zijn als u deze dienst mist!

Startzondagcommissie:

Gonja van ’t Kruis, Gertjan v/d Veen, Marian v/d Veen, Hilde Appel, Ingrid Schoenmaker en Linda Vervloed