Lichtjestocht van Lichtbaken naar Ontmoetingskerk – kerstavond 24 december

Samen met de Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK) organiseren wij dit jaar op Kerstavond (vrijdag 24 december) een lichtjestocht door het dorp. De tocht start in het Lichtbaken en eindigt in de Ontmoetingskerk. Zet deze datum in de agenda of op de kalender en wandel met ons mee! 

De start is om 18.00 uur vanuit het Lichtbaken (om de 10 minuten vertrekt er een groepje). Na een prachtige wandeling met diverse stops voor fragmenten uit het Kerstverhaal is er letterlijk een warm onthaal in de Ontmoetingskerk! 

Om er een echte lichtjestocht van te maken willen wij de route zoveel mogelijk te voorzien van glazen potjes met lichtjes. Daarom willen wij jullie vragen om conservenpotjes of andere glazen potjes voor deze lichtjestocht te verzamelen. In de kerk staat inmiddels een doos waar deze in gedeponeerd kunnen worden. Alvast bedankt! 

In het kerkblad van december zal er meer informatie zijn over deze prachtige lichtjestocht op Kerstavond! 

De Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK) en de Protestantse gemeente Rijsenhout organiseren op Kerstavond (vrijdag 24 december) een lichtjestocht door het dorp Rijsenhout. De tocht start in het Lichtbaken en eindigt in de Ontmoetingskerk. 

Voor meer informatie www.lichtbakenrijsenhout.nl of www.pknrijsenhout.nl.

Graag deelname aanmelden bij: Miranda +31 6 10809725, Gertjan +31 6 51535056. En email lichtjestocht@pknrijsenhout.nl