PALMPASENSTOKKEN…….DOE HET ZELF!!

Helaas kunnen wij dit jaar niet met de kinderen een mooie Palmpasenstok maken en zingend op de zondag voor Pasen met deze mooie stokken de kerk inlopen.

Om toch een mooie Palmpasenstok te maken, hebben wij dit jaar gekozen voor een Doe Het Zelf Pakket Palmpasenstok maken. Als Kominn commissie zorgen wij voor alle ingrediënten die nodig zijn voor het maken van de Palmpasenstok voorzien van een uitleg om de Palmpasenstok in elkaar te zetten met daarbij een uitleg waar alle ingrediënten voor staan.

Wilt u of jij een Doe het Zelf Pakket Palmpasenstok bestellen en samen met kinderen en/of kleinkinderen een mooie Palmpasenstok maken? Stuur dan een mailtje of bel met Linda Vervloed uiterlijk zondag 14 maart a.s. (06-41715417 of lcvervloed@gmail.com) en wij zorgen dat deze pakketjes in de week van 22-26 maart thuis worden bezorgd.

De pakketjes zijn gratis in ruil voor een leuk zelfgemaakt filmpje waarop te zien is hoe de Palmpasenstokken thuis zijn gemaakt en aan wie jouw kinderen of kleinkinderen de Palmpasenstokken gaan geven/brengen en waarom. Deze filmpjes zullen wij laten zien in de dienst van 28 maart a.s. met Palmpasen. 

Tips voor het maken van een filmpje? Maak bij voorkeur het filmpje, maximaal 30 seconden, met een smartphone en deel het filmpje met pasen@pknrijsenhout.nl. Is het filmpje te groot, verstuur het dan via We Transfer (gratis). Hulp nodig? Bel dan Gertjan op 06-51535056.

Doe je mee?

Namens de Kominn,

Gretha, Cees, Jo, Gertjan en Linda