27 December 1500-1700 Top 2000 dienst

TOP2000 dienst

Na het grote succes van de afgelopen 2 jaar organiseren we ook dit jaar weer de Top2000-kerkdienst!

Dit jaar is alles anders door Corona en omdat wij op dit moment niet weten hoe de situatie eind december is, hebben wij besloten om dit jaar een onlinedienst te houden op zondag 27 december van 15.00 uur tot 17.00 uur. Dus lekker uitbuiken na de kerstdagen en dan ’s middags lekker op de bank (of in bed) kijken naar de Top2000 dienst.

Heeft u/jij een nummer wat verbonden is met een gebeurtenis in uw of jouw leven en wilt u/jij dat delen in de Top2000 dienst? Laat het ons dan weten op het e-mailadres top2000@pknrijsenhout.nl! Uit de aanmeldingen selecteren wij een aantal nummers en zullen wij het verhaal achter of bij de nummers door middel van een filmpje bij uw/jouw thuis of op locatie komen filmen. De verhalen met de bijbehorende nummers zullen dan worden afgespeeld tijdens de online dienst.

Oliebollen

Daarnaast mogen natuurlijk ook de oliebollen van Bakkerij Van Leeuwen niet ontbreken! Wilt u tijdens de Top2000 dienst weer genieten van een oliebol, laat ons dan weten met hoeveel personen u/jij gaat kijken en wij zorgen voor 1 oliebol per persoon! De oliebollen kunnen in de kerk worden opgehaald op een door ons opgegeven tijdslot. Bestellingen kunnen worden doorgegeven op top2000@pknrijsenhout.nl!

Collecte

Bij het afhalen van de oliebollen vindt u ook de inmiddels bekende collecteschaal. Als Top2000 organisatie hebben wij dit jaar gekozen om de opbrengst van de collecte te schenken aan huisarts Jacobine van der Dussen die zich hard maakt om eenzaamheid voor jong en oud in Rijsenhout tegen te gaan vooral nu in deze Coronatijd! Mogen wij op uw gift rekenen? Overmaken mag ook op het rekeningnummer NL09RABO0373727992 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Rijsenhout o.v.v. Top2000 dienst/Jacobine van der Dussen.