30 augustus Startzondag Ds. B. H. Steenwijk

STARTZONDAG 30 AUG

HET GOEDE LEVEN – Bloeien in Gods licht

Zondag 30 augustus a.s. is er weer de traditionele Startzondag, de start van het nieuwe seizoen. Na bijna 5 maanden digitale kerkdiensten, vinden wij het tijd elkaar op veilige afstand weer te ontmoeten en dus weer een fysieke kerkdienst te houden.

Het thema van Startzondag en het nieuwe seizoen is Het Goede Leven, Bloeien in Gods Licht. Voorganger in deze dienst is ds. Bernhard Steenwijk uit Nijkerk en André Keessen zal als organist ons weer verblijden met zijn prachtige orgelspel.

Wij mogen maximaal 100 personen de kerkdienst bij laten wonen. Wilt u graag naar de dienst op Startzondag komen, dan kunt u zich uiterlijk dinsdag 18 augustus a.s., het liefst per e-mail, aanmelden bij Petra Bart op petra@familiebart.nl. Als wij meer dan 100 aanmeldingen ontvangen, zullen wij moeten loten. U zult uiterlijk maandag 24 augustus a.s. bericht ontvangen of u wel of niet de kerkdienst kunt bijwonen. De kerkdienst zal ook digitaal worden uitgezonden.

Zingen?

Helaas mogen wij nog niet samen zingen. Wij gaan er vanuit dat door het afspelen van mooie liederen en het orgelspel van André iedereen aan zijn muzikale trekken komt. En……….neuriën mag wel!

page12image50657712

Heel Rijsenhout bakt

Het koffiedrinken na de dienst kan helaas nog geen doorgang vinden, maar Startzondag is geen Startzondag zonder eigen baksels van onze gemeenteleden! Daarom zoeken wij 10 bakkers of baksters die voor 10 personen iets willen bakken wat makkelijk uit de hand eetbaar is, bijvoorbeeld muffin, cup cakes etc. De baksels dienen per stuk of gesneden aangeleverd te worden. Aanmelden kan bij Linda Vervloed op lcvervloed@gmail.com.

Het Startzondagteam houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus scherp in de gaten. Het kan dus ook zijn dat wij op het laatste moment de dienst moeten cancelen. Daarom hebben wij aan de Kerkenraad toestemming gevraagd en ook gekregen om op vrijdag 21 augustus een extra nieuwsbrief uit te brengen met daarin informatie over Startzondag. Hierin zullen wij u o.a. informeren over de protocollen die zullen worden gehanteerd.

Tot Startzondag!

Startzondagcommissie: Gertjan, Marian, Cees, Lia, ds. Steenwijk, André en Linda