Dabar komt naar Rijsenhout!


Van zaterdag 18 juli tot en met zaterdag 1 augustus komt Dabar weer naar camping ‘De Westeinder’ in Rijsenhout.  Het was nog even spannend, maar we zijn erg dankbaar dat dit door mag gaan. Twee weken lang worden er verschillende activiteiten (waar nodig op afstand!) georganiseerd voor jonge en oude campinggasten. Dabar betekent ‘Woord en Daad’. Op die manier willen wij Jezus proberen te weerspiegelen voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Als team hebben wij er weer veel zin in om met de mensen van de camping een fijne, gezellige en mooie tijd tegemoet te gaan. 

Voor de kinderen organiseren wij een zogeheten kinderclub, waar we o.a. zingen, een Bijbelverhaal vertellen en met elkaar knutselen. De thema’s dit jaar zijn “Jozef” en “Het leven van Jezus”. Ook organiseren wij een tienerclub, waar we met tieners in gesprek gaan over God, het christendom, maatschappelijke vraagstukken en nog meer. Verder organiseren we ’s middags en ’s avonds Sport & Spel-activiteiten voor elke leeftijd. 

Voor deze activiteiten is er natuurlijk veel materiaal nodig. Als u nog gekleurd knutselpapier, WC-rollen en/of eierdozen over heeft, dan zouden we dit goed kunnen gebruiken bij de knutselwerkjes. In de ontmoetingskerk staat vanaf 21 juni een doos waarin u de materialen kunt stoppen…Alvast bedankt!

Wij vragen uw gebed voor de voorbereiding en de 2 weken op de camping. We bidden dat de mensen van de camping Jezus mogen leren kennen.

We hopen u zondagmorgen 19  juli te mogen ontmoeten in de kerk (online).

Hartelijke groet,de Dabargroep: Adwin Steenbergen, Jesse Riemens, Nienke Offermans, Anne van Rijs, Matthijs Ruissen en Stephanie Bijl