Startweekend 2019 
Save the date: 14/15 september – noteer en doe mee!

Het nieuwe jaarthema voor 2019-2020 is “een goed verhaal”. Om dit thema in te luiden wordt met een aantal enthousiaste vrijwilligers gewerkt aan een weekend vol boeiende activiteiten. Dit weekend valt samen met de komst van een delegatie uit onze zustergemeente in Mosel en biedt daarmee ook de gelegenheid om spelenderwijs kennis te maken met onze Duitse vrienden.


We bieden een gevarieerd en inspirerend programma waar vast iets voor u bij zit!  Bij de entree van de kerk liggen intekenlijsten waarop u zich kunt aanmelden. Hierop staan contactpersonen van de workshops vermeld. Mocht u meer willen weten, neem dan contact met hen op!

Vanaf 25 augustus wordt weer een waslijn gespannen in de ontmoetingsruimte; een waslijn met het motto: “Heel de Ontmoetingskerk bakt!”, aan u de keuze om uw favoriete traktatie te delen met de gemeente!

Zaterdagmorgen 14 september v.a. 09.00 uur

Workshop zingen 

o.l.v. André Keessen worden liederen ingestudeerd voor de startzondag 
Workshop Liturgisch bloemschikken Er wordt specaal voor de startzondag een liturgisch bloemstuk gemaakt. 
Contact: Caroline Timmer. 
Workshop schilderen of tekenen Er wordt aan de hand van het thema geschilderd e/o getekend.  
Contact: Jannet Gercama 
Workshop dichten o.l.v. Marian van der Veen: op een speciale manier maken we met elkaar gedichten. 

Zaterdagmiddag 14 september 12.45 uur vertrek  

Bezoek Sint Bavo in Haarlem. Entree €4,- p.p. met een rondleiding en  prachtig concert verzorgd door organist Dirk Out. (15.00-16.00 uur)  Na het concert drinken we een kop koffie,  daarna weer naar huis. Zaterdagavond 14 september Open Maaltijd

18.30 uur Avondprogramma, gezellig borrelen gevolgd door een heerlijk buffet!  

Zondag 17 september 

Een feestelijke startzondagdienst rond het thema, geleid door Marian van der Veen en ds. Jens Buschbeck. Muzikale medewerking door Trumpets of the Lord o.l.v. Rob van Dijk. Na de dienst gezellig koffiedrinken, een goed gesprek en een traktatie.

Het ZWO voorbereidingsteam:
Caroline, Jannet, Fenna, Janny, Lia, Marian,
Ben, Cor, Klaas, Cees, Gertjan