Ook in 2019 komt DABAR in Rijsenhout!

Ook in 2019 komt DABAR in Rijsenhout!

Van zaterdag 3 augustus tot en met zaterdag 17 augustus komt Dabar weer naar camping ‘De Westeinder’ in Rijsenhout. Twee weken lang worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jonge en oude campinggasten. Als team hebben wij er weer ontzettend veel zin in om met de mensen van de camping een fijne, gezellige en mooie tijd tegemoet te gaan. 

Door de kinderen wordt er veel geknutseld en doen we spellen als een vossenjacht en het beruchte ‘Sluipie Sluip’. Ook voor de tieners en ouderen hopen we weer allerlei leuke dingen te organiseren.

Behalve recreatieve activiteiten vertellen wij jong en oud over de Bijbel door woord en daad. Dit is ook de betekenis van Dabar. We willen Jezus weerspiegelen voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Elk jaar behandelen we één thema per week aan de hand van Bijbelverhalen, liederen en creatieve verwerkingen. Voor tieners is er een tienerclub waar op een speelse manier maatschappelijke en christelijke thema’s ter sprake komen. 

Voor deze activiteiten zijn er natuurlijk veel materialen nodig. Als u nog gekleurd knutselpapier, kleurboeken, wc rollen of eierdozen of andere materialen over heeft, dan zou het ons erg helpen in het voorbereiden van de knutselactiviteiten. Alles is welkom! 

Wij vragen uw gebed voor de voorbereiding die gedaan moeten worden en de twee weken op de camping. We bidden dat de mensen van de camping Jezus mogen leren kennen.

We hopen u zondagmorgen 4 augustus te mogen ontmoeten in de kerk.

Hartelijke groet,

de Dabargroep, Adwin, Jesse, Anne, Nienke, Harm en Stephanie